DE BURGER BREE

DE BURGER BREE De lekkerste burger van Rotterdam!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 2770 beoordelingen
11 aug 2019 om 17:43 Nog nooit zon slechte burger gegeten. was een grote kleffe smakeloze hap.
7 aug 2019 om 8:44 Prijs/kwaliteit verhouding is echt top hier. Als je een super hamburger besteld heb je eigenlijk al een complete maaltijd voor relatief weinig geld. Alleen nu voor de 2e keer de verkeerde saus gekregen en de appelmoes zat er niet bij. Verder prima.
4 aug 2019 om 15:49 Mini Feyenoord burger menu besteld maar was een telleurstelling! Vroeger waren de burgers van echt rundergehakt nu is het een vreemd uitziende vlees burger. Wel snel en warm bezorgd maar ik bestel er niet meer.
3 aug 2019 om 19:04 Het bezorgen duurde wel erg lang
1 aug 2019 om 19:17 500g burger was lekker hoop voor some discount :P
31 jul 2019 om 21:11 Lekkere burgers. Bestelling niet compleet. Lange bezorgtijd altijd.
31 jul 2019 om 21:07 Binnen 1 uur bezorgd en eten was nog erg warm. Samosa's zijn een lekkere aanrader.
28 jul 2019 om 23:32 Na we 2 uur op eens eten moesten wachten. Was het wel warm en goed te eten. Dus wel voor herhaling vatbaar, alleen vroeger bestellen.
28 jul 2019 om 22:01 De patat was koud voor de rest was alles prima
27 jul 2019 om 22:28 De burgers waren niet lekker, bezorgtijd duurde langer 90 min. Onvriendelijke bezorger verkerde bestelling. Ik ga hier nooit meer bestellen.
27 jul 2019 om 20:43 De hot chicken burger is een ENKELE DIEPVRIES BURGER en helemaal niet zoals wat er staat omschreven. Pas het aan. Bezorging was dit keer 70 minuten en veel sneller dan de vorige keer.
26 jul 2019 om 21:02 Ruim 2 uur gewacht zonder contact vanuit bedrijf 20x gebeld maar geen gehoor, bezorger gaf zelf al aan dat hij vandaag en vaker klachten hierover krijg. Bezorgen en contact zeer slecht echt nooit meer