DE BURGER BREE

DE BURGER BREE De lekkerste burger van Rotterdam!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3 sterren uit 2693 beoordelingen
20 mei 2019 om 18:57 Eten was topkwaliteit, bezorging iets later maar dit is keurig uitgelegd en meegenomen, positieve ervaring
19 mei 2019 om 8:57 Die kip was beter dan mijn leven atm, die gaat ik vaker nemen
17 mei 2019 om 0:58 Meer dan een uur wachttijd
13 mei 2019 om 8:54 Het leek er op alsof het eten er al een tijdje lag. Alles was taai en totaal niet boeiend. Patat was taai alsof het 3x was teruggegooid. Nee, ik zou hier niet nogmaals bestellen.
4 mei 2019 om 22:01 Helaas weer erg lang op ons eten moeten wachten
4 mei 2019 om 21:56 Het eten was je wel lekker volgende keer weer aleen het bezorgen duurde te lang voor dat tie kwam
4 mei 2019 om 19:44 Bezorging was sneller dan gepland. Bezorger was vriendelijk. De burger was lekker ( Al is het jammer dat de burger nu plat en lang is en niet dik zoals vroeger. Wel lekker gegeten !
4 mei 2019 om 19:02 Eten te laat, was niet te eten ook. Lauwe burger kale burger bah Betaal je geld voor, geef je je hond niet eens
2 mei 2019 om 20:37 Vorige week besteld en toen kwamen ze pas na 2 uur. Dit keer alles netjes en optijd
29 apr 2019 om 8:03 Als je meer dan 2uur moey wachten op je eten terwijl ze het binnen n uur zou moeten bezorgen is dit echt een smet op hun rapport. Het eten was redelijk.
28 apr 2019 om 23:31 Wat is deze zaak achteruitgegaan zeg, burger lijkt niet eens op hoe die vroeger was. Zonde!!
28 apr 2019 om 21:22 Heel jammer, bestel je om 15.00 voor 16.45, komt het pas om 17.30 aan. 2 burger menu's besteld, allebei KOUD, even snel erin gekwakt met rood Vlees?? en een beetje saus erop. Bah, laatste keer